Scroll Top

Faciliteiten

Voor elke gelegenheid!

Zin in een Weerter momentje? Elk seizoen kan er van een Weerter momentje (koffie met echte Limburgse vlaai) worden genoten. Zodra het weer het toelaat wordt het terras opgesteld. Is het koud of nat buiten dan wordt het terras verruild door de gezellige wintertuin. We hebben een uitgebreid assortiment speciaal bier. Vraag onze medewerkers naar het aanbod of onze bierkaart. Een hapje eten tijdens de lunch of een diner in ons restaurant, ook onze menukaart zal u verrassen.


Tijd voor een feestje? Het verjaardagsfeest… een happening voor uw kind! Om ieder jaar weer een leuk kinderfeestje te organiseren blijkt voor veel ouders een hele opgave. Het is een uitdaging om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. De Sluis neemt u hierbij alle zorg uit handen. Geniet van de lekkere hapjes tijdens de Mini High Tea of bak je eigen popcakes…

arrangementen:
Restaurant

Genieten kunt u zeker van onze nieuwe menukaart. Chef-kok Hans de Rijk stelt per seizoen de menukaart samen met daarop de lekkerste gerechten. Voor ieder wat wils.

BOWlen

Bowlen is een onderhoudende activiteit voor zowel kids als volwassenen. Een verjaardagsfuif mét discobowlen, mét frietjes én fris is een ware knaller onder de junioren.

KOFFIETAFEL

Heerlijk ontspannen bij De Sluis met een koffietafel. Heerlijke verse koffie in combinatie met een heerlijke snack!

 Kinderfeestje

Bij Partycentrum De Sluis houden ze rekening met kinderen van alle leeftijden. Voor de kleinere gasten is er een speurtocht uitgezet. Deze speurtocht is prima geschikt voor kinderfeestjes.

Barbecue

Het wordt mooi weer en u wilt met familie of vrienden barbecueën, of misschien heeft u wat te vieren. Leuk idee, maar wél een hele organisatie. Bij De Sluis wordt alles voor u geregeld!

Vergaderingen

De Sluis betekent al heel veel voor zakelijk Weert. Vergaderen, businessmeetings, bedrijfsfeestjes, companytrainingen en cursussen: het is allemaal mogelijk onze centrale locatie in Weert.

BUFFETTEN

Bij De Sluis kun je nu overheerlijk genieten van een uitgebreid buffet. Klik hieronder op de knop voor meer informatie!

Voor al uw gelegenheden, de beste plek!
Contact
INFORMATIE
Adres
Industriekade 58
6006 SJ Weert
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
Telefoon: +31 (0)495 45 25 49
Openingsuren
Maandag – zondag: 10:00 – 22:00
Onze keuken is geopend van
11:30u tot 20:30u
Inloop tot max. 20.00u